Hoofd HRM Titia

Titia Faber, hoofd HRM

Titia is Hoofd HRM sinds 1-10- 2019. Hiervoor werkte zij 17 jaar met veel plezier bij een andere onderwijsorganisatie als personeelsadviseur. Na haar spontane sollicitatie op de functie hoofd HRM WereldKidz werd ze tot haar verbazing binnen 2,5 week in haar nieuwe functie benoemd. “ Ik heb geen moment spijt gehad van mijn overstap. Het was een natuurlijke stap in mijn loopbaan. Bij WereldKidz zit ik niet alleen in de uitvoering maar denk ik ook mee op tactisch en strategisch niveau. De organisatie is kleiner waardoor de lijntjes korter zijn. Ook het leidinggevende aspect vind ik heel leuk.”

Hoofd HRM

“Mijn functie bij WereldKidz is heel divers. Geen dag is hetzelfde. Ik geef leiding aan de HR adviseur, de personeelsadministratie , de recruiter en de managementassistenten HRM. Verder hou ik me onder andere bezig met de HRM cyclus, de formatie, meedenken in beleid, het functieboek verzuim en functioneren van medewerkers. Ook word ik betrokken bij de werving van nieuwe collega’s voor het bedrijfsbureau, schoolleiders en intern begeleiders. Ik vind het leuk om processen in te richten en functioneler te maken. Alles om de scholen zo goed mogelijk te ondersteunen en te ontzorgen.”

Samen leren

Het motto van WereldKidz is samen leren en samen doen. “Het heeft me positief verrast dat dat ook in de praktijk echt zo blijkt te zijn. We doen het echt met elkaar. Je hoeft het niet alleen te doen.” Samen leren gebeurt niet alleen op de scholen, in de clusters en in netwerken, ook op het WereldKIdz-bureau wordt samengewerkt en geleerd. “We bouwen samen met directeuren en het CvB maar ook als team WereldKidz-bureau en team HRM. In het team HRM hebben we samen een leuke flow waar we echt blij van worden. Ik voel me echt onderdeel van dit team en de organisatie. We doen het met elkaar.”
“Binnen het WereldKidz- bureau is Iedereen is van toegevoegde waarde. We zijn een team met verschillende disciplines. Allemaal met hetzelfde doel: de scholen ontzorgen zodat onze leerlingen zo goed mogelijk onderwijs krijgen. Daar hebben we de beste leraren en ondersteuners voor de groep voor nodig en daar hoop ik als hoofd HRM aan bij te dragen”.

Talentontwikkeling

Een van de WereldKidz ambities is talentontwikkeling. “Dat is een belangrijk deel van ons onderwijs. Ook de talentontwikkeling van onze medewerkers is belangrijk. Samen met een aantal directeuren maak ik deel uit van de Projectgroep HRM. Een van de onderwerpen waar de projectgroep zich mee bezighoudt is het talentgericht inrichten van de gesprekscyclus. Hoe kijken we naar onze medewerkers en hoe voeren we daar het goede gesprek over? Zo geven we onze functioneringsgesprekken op een nieuwe manier vorm.“

Over WereldKidz

“WereldKidz is een dynamische organisatie. De mensen die bij WereldKidz werken zijn enthousiast, optimistisch en toekomstgericht. We zijn altijd bezig met ontwikkeling: van A naar Beter. Bij WereldKidz is er aandacht voor de medewerkers. Je wordt gezien in waar je kracht ligt en krijgt de ruimte om je daarin te ontwikkelen.”

Werken bij WereldKidz.

Wil jij kinderen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen? Hou je van samen werken én samen leren? Word dan onze nieuwe collega! Bekijk hier onze vacatures.