Actueel

Interim-bestuurder voor WereldKidz

Met ingang van 21 mei 2024 start Judith Steenvoorden als interim-bestuurder bij WereldKidz. Zij gaat in ieder geval tot het najaar van 2024 aan de slag voor onze onderwijsorganisatie en vervangt tijdelijk de bestuurder van WereldKidz, die voor onbepaalde tijd ziek thuis is. De gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR) heeft met de benoeming ingestemd.

Judith Steenvoorden is een zeer ervaren bestuurder. Zij beschikt over de nodige ervaring op onderwerpen die voor onze scholen, onze organisatie en daarmee voor onze leerlingen van groot belang zijn: kwaliteitsbeleid, huisvesting en het lerarentekort. In haar bestuurlijke werk is zij altijd gericht op het belang van de kinderen en de kwaliteit van onderwijs: "Het belangrijkste voor mij als interim-bestuurder is dat alles waar ik samen met de directeuren aan werk, ten goede moet komen aan kinderen in de klas."

Wij zien uit naar haar komst bij WereldKidz en hebben alle vertrouwen in een fijne en professionele samenwerking. Samen bieden wij ieder kind de ruimte om zich te ontwikkelen, samen staan wij garant voor betekenisvol en innovatief onderwijs.

Media
  • Foto J. Steenvoorden