Werken bij WereldKidz

15 april  WereldKidz webinar van 19.00 uur tot 20.30 uur

Wil jij jouw talent verder ontwikkelen bij WereldKidz?

“Jij bent toe aan een (nieuwe) uitdaging in het onderwijs en ambieert een functie als leraarondersteuner, leraar, meerschools intern begeleider of schoolleider. Jij bent innovatief, enthousiast en deelt onze missie: excellent onderwijs voor ieder kind.” Kennismaken met WereldKidz! Herken jij jezelf in dit verhaal? Misschien is een baan bij WereldKidz dan wel iets voor jou!

Op 15 april a.s. organiseren wij speciaal voor jou een webinar waarin je vrijblijvend kennis met ons kunt maken. Een webinar zodat iedereen online kan deelnemen. Tijdens deze avond geven we je een antwoord op je vragen: Wie zijn wij en wat hebben wij jou te bieden? Meld je aan en laat je inspireren door onze medewerkers!


Ben jij onze nieuwe collega?

Verschil maken in het onderwijs, samen met collega’s? Als leraar, leraarondersteuner of schoolleider? Dat kan bij WereldKidz. Wij zoeken innovatieve enthousiastelingen die onze missie delen: excellent onderwijs voor ieder kind. Wil jij kinderen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen? Hou je van samen werken én samen leren? Word dan onze nieuwe collega!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in voor de vacature alert.
  
  
  
    

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.