Leraar

Wil jij jouw talent verder ontwikkelen bij WereldKidz?

Kom dan op 28 januari naar onze kennismakingsbijeenkomst. We vertellen je dan meer over WereldKidz en je krijgt de gelegenheid om in gesprek te gaan met directeuren/schoolleiders. Samen kijken jullie naar de mogelijkheden van jouw carrière binnen WereldKidz.
Bij een positief gesprek nemen we je cv in portefeuille en ben jij de eerste die we benaderen bij het ontstaan van vacatures. Je kunt je ook nu direct aanmelden voor de vacature-alert.
Wij zoeken innovatieve en enthousiaste leraren die onze missie delen: excellent onderwijs voor ieder kind. Wil jij kinderen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen? Hou je van samen werken én samen leren? Word dan onze nieuwe collega!

Wat biedt WereldKidz jou?

  • Een innovatieve werk- en leeromgeving waar talentontwikkeling centraal staat. Voor kinderen én medewerkers.
  • Een organisatie waar samen leren en samen werken praktijk is.

Ben jij nieuwsgierig naar één van onze scholen?

  • Loop dan een dagje mee! Klik hier voor meer informatie.

    Vacatures

    Vind je op onze website geen specifieke vacature die bij jouw wensen aansluit en wil je toch graag bij ons aan de slag? We nemen graag de tijd voor een oriënterend gesprek. Stuur je CV met een korte motivatie waarin jij aangeeft waarom je de ideale collega voor ons bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Je krijgt gegarandeerd binnen een week antwoord.
    Voor meer informatie mail je met solliciteren@wereldkidz.nl