Actueel

Ben jij onze nieuwe onderwijsassistent Montessori?

Samen werken én samen leren? Dat kan bij WereldKidz! 

Voor WereldKidz Montessori Kerckebosch zoeken wij een talentvolle en ambitieuze onderwijsassistent.

Onze school

Wie op een gemiddelde schooldag Montessori Kerckebosch inloopt, loopt een splinternieuwe school in waar gewerkt en gespeeld wordt in drie unit-ruimtes: een ruimte voor de onderbouw, een ruimte voor de middenbouw en een ruimte voor de bovenbouw. In elke unit ervaar je rust en geborgenheid. Kinderen kennen elkaar, helpen elkaar en hebben oog voor de ander. In de unit zie je een kind aan het werk op een kleed met Montessorimateriaal, een volgende is aan een tafel met een tablet bezig met verwerkingsopdrachten en weer anderen zijn samen bezig aan een werkstuk. Een van de twee unit-leerkrachten geeft een kind een lesje over een werkje of bespreekt een onderwerp in de kring. Ook elders in het gebouw kom je kinderen tegen: de één maakt opdrachten in een schrift in de gemeenschappelijke ruimte, de ander wordt in de bibliotheek door een ouder geholpen met het uitzoeken van een bij het kind passend boek. Die typerende sfeer op Montessori Kerckebosch wordt gecreëerd door het team, de ouders, maar in de eerste plaats door de kinderen. Zij zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn of haar plek voelt. In de unit en bij uiteenlopende activiteiten. Lees meer...

Wil jij...


  • werken in een innovatieve organisatie, waar kinderen centraal staan?
  • ervaring opdoen in Montessori unit-onderwijs en zorgen voor ondersteuning?
  • op termijn evt. doorgroeien naar de functie van lerarenondersteuner of leerkracht?

Heb jij…

  • een MBO-, een HBO opleiding en / of aantoonbare ervaring met het werken met kinderen? 
Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

We zijn op zoek naar…

Een onderwijsassistent voor 0,6 FTE. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Affiniteit met kleuters is een pré. Voor meer info over de functie kun je contact opnemen met Hanneke van Zitteren, schoolleider Montessori Kerckebosch, via hannekevanzitteren@wereldkidz.nl of 06-618883424. 

Word onze nieuwe collega! 


Wil je graag bij ons aan de slag? Stuur dan je CV met een korte motivatie aan solliciteren@wereldkidz.nl waarin jij aangeeft waarom je de ideale collega voor ons bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Je krijgt gegarandeerd binnen een week antwoord.

Media
  • bg_meisjesbloem