Actueel

WereldKidz Merseberch zoekt een schoolleider met lef!

Ben jij een schoolleider met lef? 

Wij zoeken een schoolleider voor WereldKidz Merseberch

Misschien herken je het wel: je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs. Dan ben je bij WereldKidz aan het goede adres. Wij zijn op zoek naar een schoolleider voor WereldKidz Merseberch in Maarsbergen (0,8-1 wtf). 

WereldKidz staat voor...

‘Kinderen begeleiden in hun eigen ontwikkeling en optimaal voorbereiden op hun toekomst door uitdagend onderwijs.’ Dit realiseren we door op alle niveaus binnen onze organisatie én met onze omgeving samen te leren. Onze visie is dan ook: WereldKidz is samen leren.
WereldKidz Merseberch is trots op de ontwikkeling van haar nieuwe onderwijsconcept. Lees hier meer over via deze link.


Ben jij die schoolleider die zich aangesproken voelt en...

  • Weet jij wat het is om in een klein team te werken en kun jij sturing geven aan de onderwijsontwikkelingen?
  • Spreek jij de taal van ons nieuwe onderwijsconcept?
  • Heb jij een onderzoekende houding?
  • Ben jij nieuwsgierig en ambitieus?

Solliciteer dan nu!

Stuur je CV met een korte motivatie waarin jij aangeeft waarom je de ideale collega voor ons bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Je kunt je sollicitatie tot uiterlijk 28 oktober 2018 richten aan solliciteren@wereldkidz.nl tnv Gaby de Jongh. Je krijgt gegarandeerd binnen een week antwoord. Voor meer informatie mail je ook met solliciteren@wereldkidz.nl. 

Nieuwsgierig naar de WereldKidz Merseberch? Bekijk hier de schoolwebsite. 

Procedure (wijzigingen voorbehouden)

1e selectiegesprek. Op 7 november tussen 18.00-21.00 uur zijn de eerste selectiegesprekken. De eerste gesprekken zijn zogenaamde speeddates van maximaal 15 minuten. De gesprekken worden gevoerd door directeuren, voorzitter college van bestuur en een vertegenwoordiging van de MR (1 ouder, 1 teamlid). De meest geschikte kandidaten gaan door naar de volgende ronde.

2e selectiegesprek. Op 12 november tussen 18.30-21.30 uur zijn de tweede selectiegesprekken gepland. Er worden gesprekken gevoerd door directeuren, voorzitter college van bestuur en een vertegenwoordiging van de MR (1 ouder, 1 teamlid) per school. Tijdens deze gesprekken wordt je bevraagd aan de hand van een aantal praktijkcases. Uitkomst is dat één kandidaat per school wordt voorgedragen aan de voorzitter college van bestuur voor benoeming tot schoolleider.

Assessment.
In week 47 worden assessments afgenomen.

Meer weten over de functie? Klik hier voor de Functiebeschrijving schoolleider WereldKidz. 
Media
  • ADV_WereldKidz_schoolleider_met_kop_310317