Actueel

Ben jij onze nieuwe leerkracht WereldKidz Op Dreef?

Leerkracht bovenbouw WereldKidz Op Dreef

wtf: 0,4
per: direct

WereldKidz Op Dreef is een school met ruim 150 leerlingen en is gesitueerd in Wijk Vollenhove Zeist. Het gebouw ligt op een prachtige plek in het park en geniet van veel ruimte, binnen en buiten.
De school heeft 7 groepen waarvan 2 kleuterklassen. Daarnaast biedt de school extra ondersteuning voor kinderen met een taalontwikkelingsachterstand door middel van een schakelklas. 
Op Op Dreef willen we aansluiten bij de behoeftes van de leerlingen en stimuleren we dat iedere leerling zijn/haar kennis, vaardigheden en mens-zijn optimaal ontwikkelt. Taal krijgt grote aandacht binnen de school. In de lessen wordt daarom uitgebreid aandacht besteed aan woordenschatontwikkeling en leesbevordering. Er is een bibliotheek binnen de school gevestigd waar veel gebruik van wordt gemaakt. Naast taal richten we ons op toekomstgericht leren. Onze geïntegreerde 21e eeuws onderwijs  is een mooi voorbeeld van het brede aanbod dat wij voorstaan. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze website.

We zijn op zoek naar...

Wij zoeken een (startende) leerkracht die pedagogisch sterk is. Affiniteit met onze populatie is een pré, maar geen must. Culturele gevoeligheid en sociale vaardigheden zijn van essentiële belang. De school maakt op dit moment mooi stappen in de ontwikkeling en wij hebben dan ook behoefte aan een collega met enthousiasme en flexibiliteit om mee te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren.
De omvang van de werktijd bedraagt 0,4 fte. Op de vrijdag zal dit zijn in groep 7 en is er uitzicht op een vaste aanstelling. Op donderdag geef je les in groep 8 ter vervanging van een collega die net gestart is met een 2-jarige Masteropleiding.

Voel jij je aangesproken en heb je...

  • Een reflectieve, lerende en flexibele houding ?
  • Talent om om te gaan met diversiteit in een dynamische omgeving ?
  • Kennis van de 21e eeuwse vaardigheden en de competentie om deze in jouw onderwijs te integreren?
  • Tegelijkertijd ook veel aandacht voor de individuele behoeftes van een kind en veel aandacht voor zijn / haar talent ?

Kun je...

  • Kinderen die ander onderwijs vragen de juiste begeleiding geven?
  • Een duidelijke structuur bieden én handhaven aan een groep?
  • Leerlingen sociaal-emotioneel coachen en veiligheid bieden?
  • Onderwijsleergesprekken voeren met kinderen, waarbij je ze uitdaagt om zelf na te denken en oplossingen te zoeken?
  • Communiceren met emotioneel betrokken ouders? 

Word onze nieuwe collega! 


Wil je graag bij ons aan de slag? Stuur dan je CV met een korte motivatie waarin jij aangeeft waarom jij de ideale collega voor ons bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Je krijgt gegarandeerd binnen een week antwoord. 

Voor meer informatie mail je met Marijn Knevel, schoolleider marijnknevel@wereldkidz.nl.

Media
  • Button vacatures