Actueel

Gezocht: Topklas-leerkracht WereldKidz Tweesprong Maarssen

WereldKidz zoekt Topklas leerkracht

WereldKidz staat voor uitdagend onderwijs voor ieder kind. Oók aan hoogbegaafde kinderen. Voor hen is er het toparrangement: voltijds hoogbegaafdenonderwijs. In verband met het vertrek van één van onze leerkrachten zoeken wij per direct een enthousiaste leerkracht voor 0,4 fte (2 dagen) voor topklas 5.

De topklassen van WereldKidz zijn er vanaf groep 4 voor kinderen met een getest IQ van 130 of hoger. Kinderen in de topklas volgen de doelen van het reguliere onderwijsaanbod. De stof wordt in compacte vorm en topdown aangeboden. Leren leren neemt een belangrijke plaats in. Een groot deel van de lestijd wordt besteed aan verzwaring van reguliere vakken maar ook aan extra vakken als strategische denksporten, filosofie en debat, multimedia en technieken.Wat vragen we van een Top(klas) Leerkracht?

  • Een reflectieve, lerende en flexibele houding
  • Plezier in kinderen die anders denken, snel leren, veel willen weten en op een hoog niveau gesprekken
    voeren maar tegelijkertijd moeite kunnen hebben met ‘simpele’ sommen of rijen woordjes lezen.
  • Doorzettingsvermogen, interesse in begeleiden van leerprocessen en  flexibel denken

Wat biedt WereldKidz jou? We bieden je een uitdagende werkomgeving in een enthousiast team dat samen het onderwijs op school verder vormgeeft. Je werkt nauw samen met de leerkrachten van de topklassen binnen de school aan het curriculum van de topklassen. Je wordt begeleid door de HB-expert van Wereldkidz.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Stuur ons dan een korte motivatie en je CV vóór 25 september. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de directeur van WereldKidz Cluster Maarssen, Jantina Verwaal via jantinaverwaal@wereldkidz.nl  of Jantine van der Lecq, schoolleider WereldKidz Tweesprong, locatie Duivenkamp: 0346-567667.

Media
  • 17047 VORM Adv WereldKidz leraar zonder kop 240417