Actueel

Trots op mijn school!

Afgelopen schooljaar is de Merseberch gestart met een nieuw onderwijsconcept. Het was een intensief jaar met veel nieuwe en mooie ontwikkelingen. Genoeg om trots op te zijn! De zomervakantie geeft je tijd om terug te blikken op de afgelopen periode. We vroegen schoolleider Nienke van de Merseberch: “Waar ben jij trots op als je terugkijkt naar afgelopen schooljaar?”

  • Mijn team die elkaar in de laatste week van de zomervakantie voor het eerst ontmoette en de uitdaging van het opzetten van het nieuwe onderwijsconcept met elkaar handen en voeten moesten geven;
  • Trots op de rust en structuur die we samen hebben kunnen neerzetten;
  • Trots op de groei van de school. In een jaar tijd zijn we van 36 leerlingen gegroeid naar 68 leerlingen en ondanks dat groep 8 eraf gaat starten we volgend schooljaar met een vergelijkbaar leerlingaantal;
  • Trots op de ouders van de Merseberch. Zij hebben ons de tijd, ruimte en het vertrouwen gegeven om het nieuwe onderwijsconcept door te ontwikkelen, hebben meegedacht en soms letterlijk hebben mee gezocht naar een passende aanpak voor hun kind.

Verschil maken in het onderwijs en samenleren? Ontwikkel jezelf bij WereldKidz!

WereldKidz zoekt enthousiaste professionals die samen met ons het verschil willen maken voor kinderen door ons onderwijs.

Het onderwijs van WereldKidz is voor elk kind beschikbaar en bereikbaar. Onze stichting heeft dan ook een herkenbare visie: excellent onderwijs mogelijk maken voor ieder kind. We willen onze kinderen én onze medewerkers nieuwe kansen bieden en uitdagingen aan laten gaan.

Hoe we dat doen? Vooral door samen te leren. Door het maximale te bereiken met onze kinderen, en de professionaliteit met elkaar op hoog niveau te houden. Door ons handelen te toetsen aan onze kernwaarden: kindcentraal, innovatief en samen met ouders. Immers: samen staan we sterk.

Medewerkers van WereldKidz hebben een hart voor het onderwijs. Wij zijn op zoek naar enthousiaste professionals die ons team willen versterken. Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging bij een leuke stichting? Kijk dan op de vacaturepagina of stuur ons jouw open sollicitatie

Volg ons op Twitter, Facebook of LinkedIn  om op de hoogte te blijven van de actuele vacatures. Of schrijf je in voor onze vacature alert.

Media
  • Schermafbeelding 2018-07-23 om 11.45.28.png